Ce fain e să descoperi lucruri noi! Nu-i așa? De exemplu, când ajungi într-un loc străin, e fascinant să afli despre oamenii locului, despre obiceiurile sau poveștile de acolo. Găsești o mulțime de noutăți care te inspiră, îți hrănesc curiozitatea și, mai ales, te țin cu optimismul ridicat la cote maxime.

În călătoriile nostre profesionale am descoperit lucruri frumose și utile pe care vrem să le împărtășim cu tine. 

Așa că ne-am gândit să lansăm 3 cursuri Online în care vom lucra împreună 1 la 1:

Chitară – cu Vlad Gălățianu – nivel începător și avansat;

Canto – cu Dora Notarescu – începător și avansat

Public-speaking, control emoțional și un pic de psihologie cu Ștefan Ruxanda

Fiecare ședință durează 45 de minute. Pe Zoom, Skype sau WhatsApp – ce îți place mai mult. Ca să fim siguri că ești la cursul care ți se potrivește, am decis ca primele 3 întâlniri să fie gratuite. După acestea 3, dacă îți place domeniul pe care îl descoperi, fiecare ședință va costa 60ron. 

Să știi că mai e și o parte super-distractivă: toți participanții de la aceste cursuri primesc invitații gratuite la spectacolele noastre și, prin tragere la sorți, unii vor primi din când în când cadouri-surpriză.

Uite ce ai de făcut: 

  1. Trimite-ne un email la contact@rednosesociety.ro în care să ne spui la ce curs vrei să te înscrii. Noi te contactăm și programăm împreună primele întâlniri. 
  2. Stabilim de comun acord detaliile tehnice (softul / aplicațiile pe care le folosm, etc).
  3. Ne vedem pe online. 
  4. Dacă îți place de noi și vrei să mergi mai departe, facem un contract, plata online, emitem factura și ne ținem de orar. 
  5. Cu proxima ocazie, ne vedem față-către-față.

Ai întrebări sau mai vrei lămuriri? Nu mai sta pe gânduri și sună-ne la 0723 241 568 sau scrie-ne un sms ori un email la contact@rednosesociety.ro. Răspundem cât putem de repede. 

Hai să învățăm împreună! Va fi o mare bucurie!