Spectacole

„Micul Prinț – spectacol pt. oameni mari”

„Ochii sunt orbi. Limpede nu vezi decât cu inima.”

O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii.
Laboratorul de creație: imaginația.
Mijloace: cuvântul, muzica și fantezia. Cadrul: scena.

3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Durata spectacolului: 1 h fără pauză

Distribuția: Dora Notarescu, Vlad Gălățianu, Ștefan Ruxanda

Regia: Ștefan Ruxanda

Videoproiecții: Oana Nechifor​

Un proiect realizat de Red Nose Society, cu sprijinul Rotari Entertainment și EPSON România.


“Spectacolul din această seară a fost o încântare de la început și până la final. Am rămas cu zâmbetul pe buze și cu inima vibrând, câteva ore după ce am ieșit din sala mică a Palatului Național al Copiilor. Ați reușit să transmiteți emoție și să mă faceți să-mi doresc să vin cu mare drag și la alte spectacole. Vă mulțumesc, oameni frumoși!” (Oana Palaneț)

“Am asistat la spectacolul Micul Prinț (în Constanța) și pot sa confirm ca este genul de experiență vibrantă, magnetică, ce te lasă cu un aftertaste pozitiv, un gust plăcut in cerul mintii.” (George Cosmin Bors)

“A fost o provocare pentru minte și suflet, mai ales suflet.” (Despina Maria Donca)

“Un spectacol luminos, care ne-a mângâiat sufletele, pus în scenă cu măiestrie de acești trei minunați actori, care au reușit sa transforme povestea Micului Prinț, într-una mai minunată decât este deja ! Vă mulțumim ! Ne-ați umplut inimile de bucurie și emoție!” (Valentina Barbu)

“Am crezut că nu mai există nimic sfânt pe lume. Până când am văzut Micul Prinț by Red Nose Society…” (Tudor Anghelescu)

“Un spectacol emotionant, pe care îl recomand din toata inima.” (Oana Toma)

“Superbi! Nu mi s-a întâmplat vreodată să zâmbesc pentru o perioadă atât de îndelungată ca la spectacolul acesta!” (Patricia Patras)
 
VEZI TRAILER VIDEO APĂSÂND AICI


„Familia Tărăboi”

Gata cu relaxarea! Facem Tărăboi!
Silviu Biriș, Corina Dănilă, Doina Antohi și Ștefan Ruxanda.

Te invităm pe la noi – Familia Tărăboi!

Organizăm o petrecere la care ne distrăm, povestim, ne contrazicem, facem scandal. Super petrecere, nu-i așa? Hai și tu!

Asta se întâmplă la Familia Tărăboi – o familie normal de anormală care face haz din orice și te invită să descoperi, scenă cu scenă, tot ce e mai frumos în viață. Distracție plăcută!

Distribuția:
Silviu Biriș
Cristina Strecopîtov
Ștefan Ruxanda

Text: adaptare după Neil Simon, N. Gogol, Sergiu Lungu

Regia: Ștefan Ruxanda

O producție Red Nose Society și Rotari Entertainment